Et annerledes og innovativt,  nettbasert samlivskurs 

6 moduler med all kunnskapen dere trenger for å styrke parforholdet deres!

Dette samlivskurset er annerledes!

Mitt navn er Stine Kase. Jeg er privatpraktiserende familie- og parterapeut, utdannet på mastergradsnivå. Jeg har mange års erfaring fra endringsarbeid med par og brenner for at alle skal få den kunnskapen de trenger for å utnytte det fulle potensialet i forholdet sitt. Nå har jeg plukket det aller beste fra min egen verktøykasse og fra den ledende samlivsforskningen og designet det kurset jeg alltid har ønsket meg selv!
Her får dere akkurat de verktøyene dere trenger for å styrke parforholdet, forstå hverandre bedre, ha det morsommere sammen og ikke minst unngå unødvendige misforståelser og slitsomme konflikter.
Kombinasjonen av korte videoleksjoner, håndplukkede oppgaver som er morsomme (og noen ganger litt krevende) å jobbe med, samt livesendinger der vi går i dybden på temaene for hver enkelt modul, sikrer den progresjonen jeg så inderlig ønsker at dere to skal få oppleve! Dere blir selvsagt fulgt opp av meg på alle spørsmål som måtte dukke opp gjennom denne hele prosessen. Mange av de samme behovene og den samme problematikken går igjen hos de fleste par, så, ja! Dette VIL virke for dere to også!

Dette har tidligere klienter uttalt om meg:

(nb: anonymisert)

"Stine er en varm, klok, engasjert og svært kunnskapsrik terapeut, hun vet nøyaktig hva som skal til for å skape positiv endring og vi ser på henne som vår reddende engel."
- Linda og Simen- tidligere klienter


"Vi hadde langsomt og umerkelig sklidd fra hverandre, og ante ikke hvordan vi skulle få tilbake den nærheten vi hadde før- heldigvis traff vi blink på terapeut! Stine ga oss verktøyene vi trengte for å få tilbake gnisten og latteren i forholdet igjen!"
-Helene og Lars- tidligere klienter


Stine- fra hjertet takk- du har reddet ekteskapet mitt!
-Sigrid-tidligere klient


"Hver gang vi rotet oss inn i det samme, gamle konfliktmønsteret vårt, hørte jeg liksom stemmen din i bakhodet, og vi klarte noe vi aldri hadde klart før-å stoppe opp og til og med le litt av oss selv!

Andreas og Marte- tidligere klienter

Dere vil få hjelp med å:

1. Å Identifisere og endre tankesettet om parforholdet!

Vi blir alle styrt av ubevisste tanker og gjentagende mønstre. Økt bevissthet rundt dette vil bidra til å åpne opp for en god prosess der dere får bedre kontakt med hverandre- og mer glede, oppmerksomhet og forståelse inn i parforholdet.

2. Lære å pleie og nære forholdet!

Dere vil lære å stelle forholdet deres ut i fra min modell "Relasjonstreet". Leksjonene i modul 2, 3 og 4 hjelper dere å se hvor forholdet deres trenger litt ekstra oppmerksomhet, og hvordan dere på en enkel og praktisk måte kan sørge for ny vekst livet ut!

3. Lære smart konflikt-håndtering!

Dere vil lære å bryte helt vanlige, negative mønstre som har en tendens til å gjenta seg og forstyrre i alle parforhold. I tillegg vil dere lære hvordan dere kan bli hørt, sett og respektert av partneren uten at det fører til flere misforståelser eller konflikter.

4. Implementere nye, gode og varige vaner!

Dere vil lære hvordan gode vaner, faste ritualer og enkel tids- planlegging vil gi en trygg ramme for forholdet, slik at dere ikke sklir fra hverandre verken nå eller i fremtiden.

Mest sannsynlig har dere prøvd flere ulike strategier for å nå frem til hverandre. Er tiden moden for å gjøre noe helt nytt nå? Noe som faktisk virker? Tenk på hva slags sommer dere to kan oppleve sammen allerede i år! 


Hva er inkludert i kurset?

-6 innholdsrike moduler:

Hver modul består av 5-6 korte videoleksjoner og spesialdesignede oppgaver som hører til. Videoene er korte, konsise, og går rett på kjernestoffet.

 Alt overflødig er skrellet vekk, samtidig som den viktige kunnskapen er ivaretatt. 
Arbeidsarkene med spørsmål er laget for at dere skal lære mest mulig og samtidig ha det gøy i prosessen. Det skal være interessant og spennende å lære seg god samlivskompetanse! Dere velger selv hvor mye tid dere legger ned, men en tommelfingerregel er å sette av minst 2 timer i uka til å jobbe med kurset. Da sikrer dere en fin progresjon og god implementering av ny læring.


3 Zoom-møter på inntil 1.5 time;

Dybdekunnskap om modulene samt Q & A

For at disse 8 ukene virkelig skal føre til en boost i forholdet deres, vil dere bli invitert til jevnlige Zoom-møter der jeg går i dybden på temaer dere har jobbet med siden sist. Her deler jeg raust av min erfaring og min store verktøykasse. Denne sendingen er selvsagt frivillig å delta på, men den anbefales for dere som virkelig ønsker en transformasjon som varer livet ut!

Jeg tar også for meg alle spørsmål som måtte dukke opp. Dere kan selvsagt stille spørsmålene helt anonymt.

Sendingene vil bli liggende tilgjengelig i opptak inni kursportalen, slik at det er mulig å se dem på et senere tidspunkt. Rett og slett når det passer best for dere!

-"Bli en samlivsmester"- Et spesialdesignet brettspill for de gode samtalene

Jeg har også utviklet et helt eget brettspill som følger med nettkurset! Spillet er designet for å åpne opp for de gode samtalene mellom dere to. Nysgjerrighet, drømmer, dypere vennskap, latter, små innskudd i kjærlighetsbanken og flere gode følelser mellom dere er noe av det dere vil oppleve under spillets gang! Dette er også en fin og morsom måte å repetere stoff dere lærer om i kurset! Og dere vil helt garantert lære noe nytt om hverandre!Hvem passer dette kurset for og hvem er det ikke for?

Dette kurset er for dere som:

 • Vil ha et sterkere, mer solid parforhold!

 • Vil ha mer glede og nærhet i forholdet
 • Vil kjenne på de gode følelsene dere hadde helt i starten av forholdet
 • Vil lære å løse konflikter klokt
 • Ønsker å lære hvordan man snur tankesettet sitt for å booste forholdet
 • Vet at begge må bidra for å få til en positiv endring
 • Forstår at vaner endres gjennom en prosess som går over tid
 • Vet at man kun kan endre seg selv, men vil backe hverandre slik at dere begge får til en positiv endring

Dette er IKKE kurset for dere som:

 • Tenker at alt som er galt er partnerens skyld
 • Vil ha en quick fix, uten å jobbe med endringsprosessen
 • Dypest sett ikke respekterer hverandre- bruker håning og hersketeknikker som vanligste strategi når dere krangler,  eller har blitt helt iskalde overfor hverandre.
 • Har utfordringer med vold, rus eller psykiske vansker (som dere absolutt bør få hjelp med før dere vurderer et samlivskurs.)
©2021 Stine Kase

 • NYTT kurs åpner dørene i august 2021.
 • Send meg en e-post om dere ønsker å stå på venteliste. Da vil dere være de første som får mulighet til å sikre en plass på høstens kurs, samt at dere får tilgang til fine, fine bonuser!
 • post@stinekase.no  Dørene til kurset er kun oppe 23.-27. august. Begrensede plasser, så vær rask om du vil sikre deg plass!