Litt om meg og min kompetanse

Hei! Jeg heter Stine og driver privatpraksis på nett som familie- og parterapeut. Det er kanskje ikke helt tilfeldig at du snublet over hjemmesiden min? Kanskje er du, som meg, et nysgjerrig menneske, stadig på jakt etter tips og råd for hvordan du og partneren din kan utvikle forholdet deres på best mulig måte? 

I tillegg til mer enn ti års erfaring fra terapirommet og en mastergrad i faget, har jeg et stort og varmt hjerte som banker for at flere skal knekke koden for å ha det godt sammen, og jeg digger å dele kunnskapen og verktøyene mine!

Jeg er gift med Jens og vår reise sammen har snart vart snart 20 år. Det har vært fullt av utfordringer, gleder, sorger og massevis med læring, slik det er for de fleste av oss. Sammen har vi tre barn på snart 17, 17 og 13, så at det går en kule varmt hjemme hos oss innimellom kan du trygt si!  ;-)

Den gangen vi med skrekkblandet fryd oppdaget at vi var gravide med tvillinger, fant jeg ut at tvillingforeldre skiller seg oftere enn andre, og at hele 70% går hvert til sitt! 

Jeg tror det var da jeg for alvor ønsket å forstå hvilke faktorer som styrker samlivet, for jeg ville ikke at vi skulle ende opp der! I tillegg visste jeg at jeg og mannen min hadde ganske ulike behov og personlighet, så det ble viktig for meg å forstå både ham, meg selv og mønsteret vårt bedre. 

Vi gikk på samlivskurset "Godt samliv" den gangen tvillingene var babyer, og allerede da fant vi noen gode verktøy og nye perspektiver for å forstå hverandre bedre. Det var en gave til parforholdet vårt!  Kurset ga mersmak, og vi ville gjerne lære mer. Siden den gangen har det blitt flere kurs på oss to, og stadig har vi lært mer oss mer om oss selv og hverandre. Kunnskap jeg brenner for å dele meg deg som ønsker det aller beste parforholdet du kan oppnå.

 

 

 

 

Kompetanse jeg benytter i arbeidet mitt:

Mastergrad i familieterapi, Forsvarte oppgaven "Oppmerksomt nærvær i terapirommet" i juni 2014 (karakter A).

3 år med veiledet praksis i masterklinikk på BUP

Lektor med opprykk- 10 års erfaring fra barne- og ungdomsskolen

Miljøterapeut i spesialisthelsetjenesten- ungdomspsykiatrien

Familieterapeut i spesialisthelsetjenesten- ungdomspsykiatrien

Familie-og parterapeut, samt mekler for Familievernet 

Parterapeut etter Gottman-metoden level 1 

Mindfulnessinstruktør-og foredragsholder i stressmestring

Bufferkurs- kursholder (samlivskurs)

Privatpraksis som terapeut siden 2015

PREP-kurs (samlivskurs)

Kursleder i Circle of cecurity-P

EFT- emosjonsfokusert terapi

Diverse parterapi-kurs med EFT-perspektiv

Fordypning i rådgivning (60 stp)

Utdannelse i yoga mot stress

Mange hyllemeter med samlivsbøker- er en skikkelig fagnerd!

Sist men ikke minst; en godt utviklet intuisjon for hva hvert enkelt par har behov for, og et brennende hjerte for å bidra til mer kjærlighet og færre samlivsbrudd.