Les mer om hvordan jeg tenker:Jeg har jobbet som parterapeut i mange år og hjulpet et stort antall par med å få det bedre sammen. Det gir meg en enorm glede å få lov til å jobbe med slike endringsprosesser! Hele livet har jeg vært opptatt av relasjoner og selvutvikling -og jo mer jeg har lært, jo mer har jeg forstått at parforholdet faktisk kan være en fantastisk plattform for selvutvikling! 

Det kan jobbes systematisk med ønsker og utfordringer slik relasjonen blir en nydelig kilde til gode følelser, trygghet, nærhet og glede. Som parterapeut har jeg ofte opplevd at de jeg skal hjelpe drøyer alt for lenge med å komme. 

Dere trenger ikke vente til forholdet nesten er dødt, eller at dere står på randen av samlivsbrudd. Kom når dere kjenner at dere trenger ny inspirasjon, noen å kaste ball med, eller når de samme konfliktmønstrene gjentar seg uten at dere klarer å løse opp i det selv. Kom hvis dere har driftet litt fra hverandre, og dere har blitt usikre på hva dere egentlig føler for hverandre. Det er absolutt hjelp å få! Min erfaring er at det ofte ikke skal så mye til å endre kurs og få det bedre sammen! Helt sant!

Parsamtaler handler altså om å sette seg realistiske mål og få støtte til å gjennomføre den endringen man ønsker. Det handler ikke om hvem sin skyld det er at det har blitt vanskelig. Det handler om å øke forståelsen for hverandres perspektiver og gjenvinne respekten for at dere to er forskjellige mennesker med ulike behov. og sannheter. Og at dere er som dere skal være. 

Det handler også om å brygge broer slik at dere kan støtte hverandre og vite hvordan dere kan være enda bedre partnere for hverandre. Å bli god på tydelighet- både overfor partneren og for deg selv. Hvem er du- og hvilke behov og ønsker har du for livet ditt? Hva er ditt ansvar, og hva er deres felles ansvar som par? 

Først og fremst handler det om at du er interessert i å endre og videreutvikle deg selv. For selv om du kanskje er mest opptatt av at partneren din bør endre seg, så er det faktisk endringen du gjør med deg selv som er nøkkelen til å få tilbake gnisten. 

Mange er usikre på fremtiden til parforholdet sitt og ofte forgiftes relasjonen av stadige skuffelser og avmaktsfølelse. Man vikler seg stadig mer inn i konflikter og avvisninger, og mange mister troen på at det kan bli bedre. Tilslutt blir løsningen å gå hvert til sitt, selv om man egentlig i utgangspunktet ønsket å holde sammen.

 Min påstand er at mange parforhold absolutt kunne ha vært reddet! Det er ikke alltid så lett å vite på egenhånd hva man skal ta tak i for å snu skuta. Særlig ikke når det er sterke følelser i sving. Som erfaren parterapeut har jeg innsikten, erfaringen og ikke minst verktøyene som trengs for å hjelpe dere over kneika. Men dere må begge ønske det, ellers vil det ikke fungere.

Min brede kliniske erfaring som parterapeut, samt nydelige tilbakemeldinger fra tidligere klienter gjør meg trygg på at jeg kan vise vei, også for dere to! <3

Det spennende med relasjoner er at man absolutt aldri blir helt utlært! Relasjoner er levende, og endrer seg hele tiden ut i fra omstendighetene rundt. Kunnskapstørsten min har ført meg gjennom en lang og omfattende utdannelse innen feltet, og jeg synes jeg har selve drømmejobben! I snart 11 år har jeg hjulpet par med å få det godt sammen, og jeg kan ikke tenke meg en mer meningsfull jobb. Når jeg ser for meg alle familiene som har fått det bedre sammen, blir jeg rørt og takknemlig.

Siden jeg lever i et forhold selv, har jeg kjent på kroppen de fleste av utfordringer som dukker opp i et langvarig parforhold. De verktøyene jeg lærer bort har gjort mitt eget parforholdet stadig sterkere og tryggere. En kilde til glede og nærhet.

Vi er på ingen måte perfekte (finnes egentlig det perfekte forhold?). Vi kan fremdeles krangle eller havne i en bølgedal, men vi vet hvordan vi skal håndtere det, og det truer aldri fundamentet i relasjonen vår. All denne kunnskapen ønsker jeg å dele med dere! Jeg vet at folk strever i forholdet sitt innimellom, det er helt normalt! Jeg vet også hvordan man skal ta tak i det slik at gleden og nærheten igjen kan slippe til.

Dørene åpner igjen i november, så ta gjerne kontakt for å stå på venteliste, slik at du sikrer deg de aller beste bonusene! Jeg tilbyr også parsamtaler over nett, så ta gjerne kontakt for å bestille tid.