Prisliste

Parcoaching

Enkelttimer a 60 min

Jeg jobber intuitivt, og finner raskt ut hvor skoen trykker. Dere kan forvente Inspirasjon, drøfting, verktøy, støtte og kartlegging av mulighetene der dere står nå. 

Kr 1200

Minipakken

Består av til sammen 5 samtaler; en kartleggingssamtale hvor vi finner ut av hva deres hovedutfordringer, to individuelle samtaler, samt tre fellessamtaler. Tilpasning og skreddersøm til deres unike situasjon under hele forløpet.

Kr 6900

Mediumpakken

Består av til sammen 10 samtaler; En kartleggingssamtale med dybdeintervju hvor vi finner ut av hva deres hovedutfordringer er, fire individuelle samtaler, samt fem fellessamtaler. Arbeidsbok følger med. Tilpasning og skreddersøm til deres unike situasjon gjennom hele forløpet.

Kr 12900

Maxipakken

Denne pakken er helt unik. Den er kun for dere som virkelig har bestemt dere for å forplikte dere. Dere er kommet til et punkt der dere virkelig er klare for å prioritere hverandre og forholdet, selv om dere skjønner at det vil kreve litt ekstra. Dere ønsker å se de første tegnene på endring allerede etter første samtale med parcoachen, men forstår også at det tar tid å forankre alt det nye dere vil lære om dere selv og partneren.

Dette er et dyptgående mentor-program med til sammen 15 samtaler, samt tett kontakt og støtte via chat/mail utenom de faste samtalene. Her vil dere få tett oppfølging fra start til slutt. Parcoachen benytter seg av all tilgjengelige par-forskning og ikke minst de beste verktøyene for å sikre at forholdet deres VIL endre seg i dybden.

Mentor-programmet består av en grundig kartleggingssamtale med dybdeintervju, minst fire individuelle samtaler og ellers bestemmer vi sammen gjennom prosessen hva som passer dere best. Noen velger at den ene får flere samtaler enn den andre, mens noen vil kun ha samtaler sammen. Dette skreddersys og puttes inn i kalenderen over en periode på 6 måneder, slik at vi sikrer best mulig progresjon og resultat. Evaluering skjer hver måned for å justere kursen mest mulig mot ønsket resultat. Dere har ubegrenset adgang til å chatte eller maile med parterapeuten når det dukker opp spørsmål eller dere trenger litt ekstra støtte i en situasjon. 

Kr 19900