Noe av uttalelsene klienter har kommet med:

"Tusen takk, kjære Stine for at du trodde på oss hele veien, og du fikk rett! Det var fremdeles glør nok i bålet til å skape ny ild!" 

- Kvinne 37 år


"Stine, du viste en helt spesiell teft for hva vi trengte å jobbe med. Skjønner faktisk ikke hvordan du kunne forstå det så fort. Tror det tok ca ti minutter. Du så sammenhenger og mønster vi ikke hadde klart å få has på etter mer enn 30 år sammen" 

-Kvinne 54 

"Makan til engasjert, kunnskapsrik og energisk kursinstruktør! Stine formidler enkelt og jordnært om det kompliserte samlivet. Hun gjør det med masse humor og byr på seg selv! Anbefales!"

 - Mann 45-evaluering av samlivskurs


"Stine snakker "vårt språk", og gir seg ikke før vi forstår begge to. Jeg opplever at hun er helt og holdent på min side -og komisk nok så opplever samboeren min det akkurat slik også!" 

-Mann 32 år"Når jeg ser barna våre leke på stuegulvet, i huset vårt kan jeg plutselig fryse til. Tenk at vi faktisk vurderte å gå fra hverandre! Vi hadde egentlig gitt opp hele greia, men så viste det seg at vi ikke ante hvordan vi skulle ta tak i problemene våre. Vi så ting kun fra vår egen side! Du så oss begge to, og ga oss helt konkret veiledning. Sakte men sikkert så vi forbi hverandres forsvarsmur og fant tilbake til de gode følelsene. Men vi hadde ikke klart det alene! Vi var så heldige som fant akkurat deg akkurat da!"

- Kvinne 41 år