Inspirasjon, parsamtaler eller nettkurs? 

Hva er behovet deres akkurat nå?

Inspirasjon:

Ønsker du å bli bedre kjent med meg og min måte å jobbe med relasjoner på? Eller kanskje er du bare ute etter god inspirasjon til parforholdet ditt?  Da vil jeg varmt anbefale deg å bli med i "Samlivsmesterne". Dette er en lukket, gratis facebook-gruppe med massevis av nyttig informasjon om samlivets mange sider. Jeg holder jevnlige livesendinger i gruppa, med relevant og interessant stoff som kan inspirere deg i forholdet ditt. Trykk på lenken, og hjertelig velkommen skal akkurat du være! 

https://www.facebook.com/groups/samlivsmesterne/

Parsamtaler:

Det kan også hende du er på søken etter mer enn bare inspirasjon. Kanskje har dere forsøkt å endre forholdet en stund, uten å lykkes. Har resignasjon og maktesløshet erstattet lykkefølelsen dere hadde tidligere? Har tanken på at dere ikke er noen god match lenger dukket opp? 

Du ønsker egentlig ikke å bryte opp, men avgrunnen mellom dere to er av og til så stor at du ikke aner hvordan dere skal nærme hverandre igjen. Kanskje har dere noen gjentagende temaer som dere aldri helt klarer å løse, og frustrasjonen bygger seg gradvis mer opp. Du eller partneren synes terapi virker litt voldsomt, men dere vet trenger å snakke med en tredjepart til å løse opp i utfordringene. 

Da er parsamtaler over nett et godt tilbud dere absolutt bør vurdere. Dere kan få hjelp hjemmefra! Sett dere godt til rette med en kopp kaffe i sofaen, og motta veiledning når det passer best for dere to.  Her er fokuset fremover og ikke minst positivt. Kartlegging av hva dere ønsker mer av og en plan for hvordan dere kan oppnå dette er en viktig del av prosessen. 

Slike parsamtaler fører til en utrolig spennende og selv-utviklende prosess, men et positivt resultat krever at dere begge er motiverte for å få til en endring, også til å se på deres eget bidrag til utfordringene.  Noen ganger skal det bare en mindre justering til for å nå tilbake til hverandre, mens andre ganger ønsker og trenger man at endringen skjer på et dypere plan. Forpliktelse og dedikasjoner selve nøkkelen for å oppnå målene dere setter dere, og jeg støtter, motiverer og jobber sammen med dere for å sikre fremgang. 

 Jeg tilbyr to ulike pakkeløsninger. Kontakt meg for en uforpliktende og kostnadsfri oppstartsamtale der vi sammen finner ut hvilket tilbud som blir best for akkurat dere to. Jeg tilbyr også enkeltsamtaler, hvis dere foretrekker det. Min varmeste anbefaling er at dere forplikter dere til en prosess og derfor velger en av pakkeløsning.


Parsamtaler pakke 1


Pakke som består av 5 samtaler; en kartleggingssamtale, to individuelle samtaler, samt tre fellessamtaler. Tilpasning og skreddersøm til deres situasjon og behov under hele forløpet for å sikre at vi jobber mot det målet dere ønsker. Tar for seg temaer som gjennom både forskning og klinisk erfaring har vist seg å være avgjørende for at par skal ha det godt sammen.


Parsamtaler pakke 2

Pakke med til sammen 10 samtaler, Dette er for dere som ønsker en lengre prosess. Dere er klare for å gå i dybden og ønsker å sikre at endringene dere gjør varer. 

Består av en kartleggingssamtale, to individuelle samtaler, samt 6 fellessamtaler og en oppfølgingstime etter en avtalt periode. Tilpasning og skreddersøm til deres behov og målsetninger gjennom hele forløpet. 


 

Nettkurset  "Bli en samlivsmester!"

For dere som ønsker et godt, sterkt parforhold og økt livsglede! Bli forelsket i partneren på nytt, og lær dere å håndtere konflikter på en smart måte!

Et helt nytt  morsomt og innovativt nettkurs med selve indrefileten alt du trenger å vite for å ha det bra sammen med partneren din! Enkel og lettforståelig tilnærming, pepret med aha-opplevelser. Praktiske og ikke minst morsomme verktøy. Designet for å styrke parforholdet og slippe til mer nærhet og glede! Kurset vil også forebygge misforståelser, konflikter (og ikke minst samlivsbrudd). Et fleksibelt kurs som dere kan ta hjemme i sofakroken! Oppfølging, fordypning og inspirasjon fra meg i hele 8 uker, men dere har selvsagt også tilgang til kursmaterialet i et helt år!

(Mulig ny kursstart nov 2021)

NB: begrenset antall plasser. Ta kontakt for mer info. Jeg tar gjerne en kort prat, slik at dere kan finne ut om dette er noe for akkurat dere to!, Dere kan også sette dere på en uforpliktende venteliste, slik at dere er blant de første som får tilbud om kurs i neste runde.

6 moduler med videoleksjoner og spesielt designede oppgaver, basert på velrennomert og forskningsbasert fagstoff. For de som ønsker: Oppfølging for å sikre best mulig progresjon, samt muligheten for et støttende fellesskap av kursdeltagere som gjennomgår prosessen samtidig. Men det er også fullt mulig å jobbe helt for seg selv, anonymt og når det passer best for akkurat dere to! Dette er kanskje den viktigste investeringen dere noensinne kommer til å gjøre, og alle relasjoner dere står i vil bli positivt preget av transformasjonen som skjer med dere!